Om Agrotech

Firma AgroTech Nutrition AS ble etablert i 2005 av Harald Gudim. Selskapet ble fusjonert inn i AgroTech Production AS i 2011. Selskapets ansatte besitter solid kunnskap og erfaring som er bygd opp gjennom over 20 år innenfor spiseoljer/fett og andre tilsetningsprodukter til kraftfôrproduksjon, teknisk industri og næringsmiddelindustrien. AgroTech Production AS ligger i Fredrikstad hvor vi har kontorer, lager, tankanlegg, produksjon og tapperi. Vårt marked er hovedsakelig i Norge hvor vi kan tilby våre kunder et bredt spekter av tjenester og produktløsninger.

Selskapet har også et datterselskap i Thailand, hvor vi importerer økologiske produkter til landbruket og til næringsmiddelindustrien.

AgroTech Production AS er etablert med egen tankpark i Fredrikstad og vi kan levere våre produkter med korte ledetider. 

AgroTech Production AS har etablert en tappestasjon i Fredrikstad der bulkprodukter til næringsmiddelindustrien kan fylles på annen mindre emballasje.

Ansatte i AgroTech Production AS innehar en solid kunnskap og kompetanse om fett, ernæring, bruk av fett i kraftfôrproduksjon og om produktets egenskaper i pelletsproduksjon.

 

 

 

TOP